ICEBLIZZ

Om oss

Det var en gång en jobbannons ute för att tillverka gräddglass på Gotland som jag sökte!

Jag tog med min ”morotsglass” och vegansk lakritskola, förväntansfull inför anställningsintervjun. Detta ledde till …..att jag insåg att detta kan bli något märkvärdigt med en portion mod, kryddat med lite galenskap och estetisk längtan kände jag kontakt med Businesskvinnans urkraft och min skapainstinkt tinade upp. Tack för glassmaskinen och annan support Guteglass!!

NATURLIGT FÄRGGLAD NÄRINGSRIK  MOROTSGLASS, VEGANSK, hantverksmässigt gjord med råvaror odlade eller vilt växande i närområdet. Basen är gotländska morötter, och även i viss mån bär.(Havtorn)

Som ny på Gotland hittade jag snart de som odlat de morötter jag alltid köper på fastlandet…..Widegrens ekologiska morötter.  Där ryckte jag ogräs med MÅNGA  sommarjobbare och minns känslan från min barndom, (Vid Vindelälven i Vännfors, Västerbotten)att  senare få dra upp en stor fin morot ur jorden! Mödan värd.

Då jag en dag hade vägarna förbi Ryftes för att köpa fodermorötter, fick jag syn på de olikfärgade morötterna och blev kär i dom. Jag fick även äran att hoppa in på ett vikariat som morots packare, dock blev denna karriär i kortaste laget…dock avgörande för ICEBLIZZ framtid.

Jag är SÅÅ Tacksan för att jag blivit vägledd till vart jag står idag.

Min nuvarande kompanjon blev bjuden på glass och sa att han älskar morötter och  detta var det godaste han ätit i glassväg. Han sa: Starta NU.. . ……OK sa jag!

The ICEBLIZZ  song, is the voice of deep roots, unique and strong.

Taste! Use your soul!   Let curiosity guide  your goal, here and now! Follow the poem showing how….

From darkness to delight!  Raised with love and sunny sight!

The seed in black earth,  is the ICEBLIZZ  birth!

Vegolicious & creamy fruity and dreamy.

Simple as health gives nutrition and wealth. We serve as Health Angels that brings creation a name.  ICEBLIZZ : roots of fame!

Falling in love, like a white winged dove.. through the presence of high and above

This is the story, with a sweet start, but a sweeter future of edible art!

Enjoy! a piece of  Gotland!

Respect a piece of Sweden!